Professionele slijp- en schuurmiddelen voor iedereen! Klingspor slijp- en schuurmiddelen nu ook in kleine verpakkingen

28-09-2022

Klingspor staat al bijna 130 jaar voor hoogwaardige en betrouwbare slijp- en schuurmiddelen voor professionele gebruikers. Vanaf de zomer van 2022 is voor professionals met kleinere gebruiksvolumes en doe-het-zelvers een groot aantal producten uit het Klingspor assortiment leverbaar in kleinere verpakkingen.

De vraag naar kleinere verpakkingseenheden en op elkaar afgestemde sets werd steeds groter. Gebruikers kwamen steeds vaker met de vraag naar Klingspor producten in kleinere hoeveelheden. Nu heeft de onderneming een compleet assortiment voor de zelfbedieningsmarkt ontwikkeld om aan alle wensen tegemoet te komen.

De kracht zit in de mix

Het nieuwe assortiment omvat bijna 300 producten, zowel voor handmatig schuren als schuren met handgeleide machines. Hierbij werd rekening gehouden met de meeste gebruikte machinetypes, afmetingen en gatvormen. "We hebben er bij de ontwikkeling van het nieuwe assortiment voor de zelfbedieningsmarkt op gelet dat er zoveel mogelijk gebruikers van kunnen profiteren. Hierbij is een brede mix van onze meest populaire producten voor de hout- en metaalbewerking naar voren gekomen", legt Anton Bodrin, hoofd productmanagement, uit. Naast apart verpakte schijven met klittenbandbevestiging, stroken, vellen, schuursponzen, stiftschuurwielen of doorslijpschijven, bestaat het assortiment voor een groot deel uit sets van een product met verschillende korrelgroottes.

Verder gedacht: het verpakkingsontwerp

Ook in de verpakkingen van het nieuwe assortiment voor de zelfbedieningsmarkt is veel tijd en moeite geïnvesteerd. Anton Bodrin vervolgt: "De verpakking is voor een groot deel verantwoordelijk het advies en bevat alle belangrijke informatie zoals de afmetingen, gatvormen en informatie over het type machine en de toepassingsmogelijkheden. Via het venster in de verpakking kan de klant het slijp- of schuurmiddel zien en voelen, wat bij de aanschaf van schuurpapier een belangrijke factor is".

Slijp- en schuurmiddelen voor het MKB

Bij welke toepassing dan ook – vroeg of laat heeft iedereen slijp- en schuurmiddelen nodig. In de droogbouw, de meubelmakerij of de metaalwerkplaats: het Klingspor assortiment voor de zelfbedieningsmarkt biedt ook kleinere ambachtelijke bedrijven en particuliere gebruikers de mogelijkheid om gebruik te maken van professioneel slijp- en schuurgereedschap. De producten zijn vanaf de zomer van 2022 leverbaar via de vakhandel, bouwmarkten en onlineshops.