DT 612 UT - de meest recente diamantschijf van Klingspor

18-07-2018

Onmisbaar op iedere bouwplaats: de DT 612 UT belichaamt de perfecte synthese van agressiviteit en lange levensduur.

Precieser. Scherper. Geel.

Geschikt voor universeel gebruik, eersteklas slijpprestaties, uitstekende levensduur en schone snijkanten zijn de kenmerken die in aanmerking komen om de DT 612 UT als een instrument van essentieel belang op elke bouwplaats te hebben.

De speciaal ontworpen turbo segmenten van de diamantschijf effenen de weg voor onovertroffen snijsnelheid en een uitzonderlijke levensduur op bijna elk type materiaal - met inbegrip van gewapend beton. Ontworpen door Klingspor in Duitsland en vervaardigd in Europa, onderscheidt de diamantschijf DT 612 UT zich door zijn eersteklas prijs/prestatie verhouding en een uitzonderlijk brede waaier van toepassingen. Het levert resultaten van consistente uitmuntendheid op materialen, variërend van algemene bouwmaterialen tot beton en van gewapend beton tot graniet.

De diamantschijf wordt het best gebruikt met slijpmachines die een snelheid genereren van 80 m/s.

Alle klingspor diamant slijpschijven zijn oSa-gecretificeerd en onderworpen aan een 100 % lasnaden inspectie.

De diamanten slijpschijf DT 612 UT is een instrument van vitaal belang op elke bouwplaats dankzij haar ongeëvenaarde agressiviteit.

Het bedrijf

Klingspor zet al meer dan 100 jaar wereldwijd de norm in schuur- en slijptechnologie. Op de productielocaties van de onderneming worden ruim 50.000 artikelen voor de meest uiteenlopende toepassingen gefabriceerd, onder andere in de productgroepen schuurmiddelen op onderlaag, doorslijp- en afbraamschijven, lamellenschijven en diamantgereedschappen. 36 vestigingen, wereldwijd verspreid, maken met in totaal ruim 2.700 medewerkers een flexibele aanpassing aan de behoeften van de regionale markten mogelijk. Voor de ondersteuning staan meer dan 400 buitendienstmedewerkers, hooggekwalificeerde technici en ingenieurs voor