Klingspor Benelux, doet wat het belooft.

19-11-2019

Benelux team 125 j_768x450.jpg

Van professionals voor professionals.

Bent u een handelaar in België, Luxemburg of Nederland en zoekt u een leverancier van professionele schuurmaterialen en veilige slijpmiddelen (oSa gekeurd)?

Dan staat het Klingspor team u met raad en daad bij!

Bent u geen handelaar, maar wel een eindgebruiker?

Klik dan bovenaan op “Dealer zoeken” en u vindt de dichtstbijzijnde Klingspor dealer.

Een goede communicatie, is de bron van ons succes.

Voor ons team is elke klant belangrijk.

Vanuit onze administratieve vestiging in Herent (België), wordt uw bestelling dagelijks opgevolgd door een team gedreven binnendienstmedewerkers. De technische specialist geeft u graag de nodige ondersteuning wanneer u vakkundig advies nodig hebt.  Omdat een wederzijds vertrouwen en persoonlijke aanpak belangrijk zijn, brengen onze Account Managers in België, Luxemburg en Nederland, u op regelmatige basis een bezoek.

Een hoge uitleveringsgraad, uw voordeel en onze troef.

Dankzij de nauwe samenwerking met onze logistieke afdeling in het hoofdkantoor in Duitsland, kunnen wij uw bestelling nauwgezet opvolgen tot aan de aflevering. Wij streven ernaar om uw orders op een snelle en efficiënte manier af te handelen en geven u bovendien de nodige feedback. Omdat een wederzijds vertrouwen en een persoonlijke klantenservice belangrijk zijn, mag u nauwgezet contact verwachten van onze Account Managers in België, Luxemburg en Nederland.

Klingspor, een gevestigde waarde.

Klingspor AG, onze hoofdvestiging in Duitsland, is wereldwijd leverancier van meer dan 50.000 schuur- en slijpmaterialen.  Alles gebeurt in eigen beheer, van de productie van grondstoffen tot de ontwikkeling van de schuurmaterialen.  Op deze website vindt u alle details over onze producten en de diverse mogelijkheden in de brede zin van het woord.  Onze productgroepen bestaan uit schuurrollen, schuurvellen en schuurschijven, diamantschijven, slijpschijven, afbraamschijven voor diverse toepassingen, alsook vele andere toebehoren. Naast standaard schuurbanden zijn ook maatbanden met een korte levertermijn een bijkomende troef.

Behoort u tot onze doelgroep? Wij zijn er voor u.

Bent u een ijzerwarenhandelaar, een handelaar in DIY  materialen of verf-lak en plamuur? Of bent u actief in de metaalindustrie, staalindustrie, houtindustrie, bouwindustrie, glasindustrie, lederindustrie, steenindustrie, carrosserie?

Wij geven u graag persoonlijk advies.

Contacteer ons vrijblijvend via email, info@klingspor.be (België) of info@klingspor.nl (Nederland). 

Volg ons op social media:

Facebook, Instagram und LinkedIn!