Het schuurgaas AN 400 van Klingspor

13-08-2018

Meer materiaalverwijdering - minder stof.

Verf, lak, gips, composietmaterialen of hout – AN 400 garandeert efficiënt schuren en minder stofvorming.
Het schuurgaas AN 400 van Klingspor is het perfecte product voor werkzaamheden in de droge montagebouw, lakbewerking, auto-industrie, botenbouw, windkrachtindustrie en houtbewerkende industrie.
Het watervaste product met klittenband is in ronde en rechthoekige vorm verkrijgbaar en daarmee geschikt voor gebruik op vlakschuurmachines, excentrische schuurmachines en haakse slijpmachines. De open netstructuur van de AN 400 bevordert de stofafzuiging over het hele oppervlak, waardoor de levensduur van het schuurmateriaal aanzienlijk wordt verhoogd. Bovendien garandeert de beperkte stofvorming een verbeterde werkveiligheid.
Met de AN 400 is tussen- en eindschuren van verf, lak, composietmaterialen en gel-coats kinderspel. Het nieuwe schuurgaas is ideaal voor het schuren van plamuurvoegen en platen in de droge montagebouw, zowel bij hard- als zachthouten materialen.
Het schuurgaas AN 400 van Klingspor is in ronde en rechthoekige vorm beschikbaar en hierdoor geschikt voor een brede waaier van machines.

an400 composing