Diamantgereedschappen

18-07-2018

Van de fabrikant tot aan de handelaar.

Klingspor lanceert het diamant programma met producten van eigen fabrikaat

Haiger, 2 mei 2015 - In het Klingspor gamma vinden de gebruikers nu, naast geagglomeerde schuur- en slijpgereedschappen, ook de high-end diamantgereedschappen van eigen fabrikaat.  De diamant gereedschappen van Klingspor bestaan uit een uitgebreid programma voor alle gangbare toepassingen en bevat meer dan 40 producten en meer dan 250 afzondelijke items ten tijde van de lancering in de markt.

De afdeling 'Onderzoek en Ontwikkeling' in Haiger, Duitsland, zet al decennialang de norm bij de ontwikkeling van technologieën voor slijpen en doorslijpen.  Met hooggekwalificeerde medewerkers en de modernste tenologieën werd hier nu ook de basis gelegd voor de Klingspor diamantgereedschappen.  En natuurlijk zijn de nieuwe Klingspor diamantgereedschappen oSa gecerfificeerd en bieden optimale veriligheid in werking.

"Met de nieuwe reeks diamant, bieden wij aan onze klanten alles uit één hand: vanaf de ontwikkeling tot distributie" zegt Olaf ter Jung, directeur sales en marketing, over de strategie achter de nieuwste toevoeging aan het Klinspor gamma.  "Daarbij gebruiken we onze bestaande structuren met lokale gesprekspartners en meer dan driehonderd medewerkers van opgeleid over de hele wereld. Onze klanten profiteren van deze strategie door deskundig advies, hoge beschikbaarheid en korte levertijden." 

De nieuwe productie van diamant is niet alleen synoniem voor kwaliteit, het geeft ook groot belang aan de eerbiediging van de hoogste milieunormen. Geavanceerde technologieën laten een schone lucht toe met 99% door het filteren van lichaamsvreemde deeltjes en zwevende deeltjes. Het afval dat wordt geproduceerd tijdens de productie zijn gerecycled of worden afgevoerd met respect voor het milieu.

Het bedrijf

Klingspor zet al meer dan 100 jaar wereldwijd de norm in schuur- en slijptechnologie. Op de productielocaties van de onderneming worden ruim 50.000 artikelen voor de meest uiteenlopende toepassingen gefabriceerd, onder andere in de productgroepen schuurmiddelen op onderlaag, doorslijp- en afbraamschijven, lamellenschijven en diamantgereedschappen. 36 vestigingen, wereldwijd verspreid, maken met in totaal ruim 2.700 medewerkers een flexibele aanpassing aan de behoeften van de regionale markten mogelijk. Voor de ondersteuning staan meer dan 400 buitendienstmedewerkers, hooggekwalificeerde technici en ingenieurs voor u klaar.