Goed - Onze producten

Assortiment

Krachtige gereedschappen voor topprestaties

Van professionals voor professionals Wij hebben ruim 50.000 gereedschappen voor schuren, doorslijpen, frezen, polijsten en materiaal verwijderen in ons assortiment. Door de breedte en diepte van ons aanbod vinden gebruikers voor elke toepassing het juiste product - vaak zelfs in meerdere varianten.

Klicken Sie für mehr Informationen Klik hier voor meer informatie
Stroken, vellen, schijven Producten weergeven >
Quick-change schijven Producten weergeven >
Lamellenschijven Producten weergeven >
Doorslijpschijven Kronenflex® Producten weergeven >
Afbraamschijven Kronenflex® Producten weergeven >
Elastische schuurmaterialen Producten weergeven >
Hardmetaal stiftfrezen Producten weergeven >
Diamant doorslijpschijven Producten weergeven >
Diamant komschijven Producten weergeven >
Schuurvliesproducten Producten weergeven >
Kleinverpakking-assortiment Producten weergeven >
Nieuwe producten Producten weergeven >

Toepassingen

Van grof tot fijn: voor elk materiaal de juiste oplossing

Wat u ook met onze gereedschappen wilt bewerken: Klingspor kwaliteitsproducten voldoen aan de hoogste eisen voor oppervlakkwaliteit, levensduur en materiaalafvoer.

Schuur- en doorslijpwerkzaamheden op metaal stellen zeer hoge eisen aan de gebruikte gereedschappen. Welk metaal u ook wilt bewerken: wij leveren het juiste schuur- en slijpgereedschap. Alle producten voor metaal, non-ferro metalen en roestvast staal weergeven
Metaal, non-ferro metalen en roestvast staal
Voor harde en broze materialen zoals glas en keramiek zijn in elke fase van de bewerking hoogwaardige, betrouwbare, en nauwkeurige gereedschappen nodig . Wij hebben een groot aantal schuurmiddelen ontwikkeld, speciaal met het oog op de bijzondere eisen van deze materialen. Alle producten voor glas en keramische materialen weergeven
Glas, keramiek
Met onze schuurmiddelen voor de bewerking van kunststof, rubber en leder behaalt u uitstekende resultaten en een gelijkmatig schuurbeeld bij alle relevante toepassingen en werkstukken. Alle producten voor kunststof, rubber en leer weergeven
Kunststof, rubber, leder

 

Machines

Het perfecte gereedschap voor elke arbeidsfase

Welke machine u ook wilt gebruiken voor de individuele oplossing van uw probleem: Klingspor schuur- en slijpmaterialen leveren de hoogste prestaties en meest betrouwbare resultaten bij doorslijpen, schuren en afwerken.

trennen

Doorslijpen

Snel en economisch doorslijpen van materialen is voor onze klanten bij veel toepassingen onmisbaar. Net zo belangrijk als een lange levensduur is de veiligheid bij het gebruik van snel draaiende slijpgereedschappen. Omdat onze gereedschappen voldoen aan de oSa-richtlijnen en de Europese veiligheidsnorm EN 12413 voldoen onze doorslijpgereedschappen aan de hoogste veiligheidsnormen.

Materialabtrag

Schuren

Doorslaggevend bij gereedschappen voor het schuren is, een agressief schuurgedrag en een zo hoog mogelijke materiaalverwijdering bij een zo gering mogelijke lichamelijke belasting van de gebruiker.

Finish

Afwerking/finish

Bij de afwerking komt het aan op gelijkmatige oppervlakken en duurzaam reproduceerbare resultaten. Wij ondersteunen onze gebruikers bij het behalen van hun doelstellingen met technologische ontwikkelingen zoals de antistatische coating ACT.

Lees verder … Onze kwaliteit