Stroken, vellen, schijven

Stap
Material
Machine
Toepassingsgebieden
Productgroep
Stroken / vellen / schijven
Productuitvoering
Technologie
Diameter/mm
Breedte/mm
Lengte/mm
Schachtdiameter/mm
Boring/mm
Opname
Korrel
Stansvorm
Type korrel

Blad voor blad tot het perfecte schuurresultaat

De schuurpapieren van Klingspor zijn verkrijgbaar als stroken, vellen en schijven in verschillende kwaliteiten en uitvoeringen en onderscheiden zich door de perfecte schuurresultaten die ze produceren. Zowel professionals als doe-het-zelvers zullen deze grote verscheidenheid nuttig vinden voor hun werk en hun projecten. In de uitgebreide selectie schuurpaper vindt u zeker de juiste oplossing - zelfs voor de meest veeleisende klussen.

Klingspor produceert al sinds 1893 hoogwaardige schuur- en slijpmiddelen voor haar klanten en verzendt deze naar alle uithoeken van de wereld. Hun toepassingsgebied is uitgebreid: Klingspor producten zijn een even goede keuze voor het werken op minerale materialen als op hout, verf, lak en plamuur of metalen. De toepassingsmogelijkheden zijn onbegrensd.

Het juiste schuurpapier voor elke toepassing

Een belangrijke doelstelling die Klingspor nastreeft met haar assortiment schuurpapier is het aanbieden van een zo groot mogelijke variëteit. Klingspor biedt een grote keuze aan bijpassende schuurmiddelen die bijna 100 verschillende schuurbladen omvat. Afhankelijk van het type machine zijn de schuurbladen verkrijgbaar als rechthoek, als ronde schijven of met een driehoekige vorm. Even grenzeloos is de keuze aan perforatiepatronen. Naast meer dan 15 standaard patronen, biedt Klingspor ook op maat gemaakte gatenpatronen aan.

Het assortiment wordt aangevuld met andere producten zoals stroken, vellen, schuurblokken en schuursponzen, alsmede non-woven handpads en schuurgaas.

Het bereiken van maximale prestaties op elk type machine

De machine die de gebruiker kiest voor zijn specifieke toepassing is niet van belang wanneer hij vertrouwt op schuurpapier gemaakt door Klingspor. De gebruiker is in elk geval zeker van een hoog afname percentage gecombineerd met een lange levensduur. Dit is een essentiële factor voor professionele toepassingen in handel, industrie en bouw.

De producten leveren steeds dezelfde efficiëntie, of ze nu gebruikt worden op een vlakschuurmachine, een excentrische schuurmachine, een deltaschuurmachine of een handblok. Dit maakt het door Klingspor aangeboden schuurpapier buitengewoon veelzijdig in praktisch gebruik. De productselectie biedt ook de passende steunschijven voor de ronde schijven die in de selectie zijn opgenomen. Klingspor zorgt ervoor dat de gebruiker het nieuwe schuurmiddel op de snelst en minst gecompliceerde manier op de machines kan gebruiken - en met minimale ombouwtijden.

Het geheim achter Klingspor's schuurpapier ligt in de hoogwaardige materialen

Toepassingen in de echte wereld moeten vertrouwen op een superieure materiaalafname, d.w.z. snel schuren en een lange levensduur van de schuurmiddelen. Het schuurpapier van Klingspor voldoet aan al deze eisen dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen. De drager van deze producten bestaat uit papier, film of katoen en schuurvlies materiaal. Een hoge dichtheid is ideaal voor de bewerking van metaal, minerale materialen of kunststof; het grote aantal korrelgroottes zorgt voor de nodige materiaalafname. Halfopen bestrooiing wordt gebruikt voor werkzaamheden op lak, non-ferro metalen of hout.

Alle materialen met het best mogelijke resultaat bewerken met schuurpapier van Klingspor

Schuurpapier wordt gebruikt voor het bewerken van vrijwel alle soorten materiaal, waaronder

 • metaal,
 • roestvast staal,
 • titanium,
 • aluminium,
 • hout of materiaal op houtbasis,
 • verf, lak, plamuur,
 • vulmiddel of primer,
 • samengesteld materiaal,
 • Gel-goats,
 • kunststof,
 • leder,
 • glas of
 • minerale materialen.