DT 350 AB Extra CEVOLUTION Grote diamantschijven voor asfalt, beton

Geschikt voor nat en droog gebruik Schuin geplaatst veiligheidssegment detailweergave Schuin geplaatst veiligheidssegment Geen undercut effect 12 mm hoogte segmenten Lasergelast
Eigenschappen
Klasse Extra
Segmentatie Brede vertanding
Uitvoering Lasergelast
Agressiviteit
Standtijd
Materiaal
Asfalt
Beton
Toepassingsgebieden
Civiele techniek
Leidingbouw
Timmerwerf
Tuin- en landschapsbouw
Wegenbouw

Diamant doorslijpschijf DT 350 AB Extra CEVOLUTION voor uiteenlopende toepassingsgebieden

De diamant doorslijpschijf DT 350 AB Extra CEVOLUTION weet te overtuigen bij toepassingen op asfalt en beton . Door de toepassing van keramische korrel in het slijpsegment, wordt de standtijd van het product aanzienlijk verhoogd. De DT 350 AB Extra CEVOLUTION wordt gekenmerkt door de veelzijdige toepassingsmogelijkheden. Het gecombineerde product bestaat uit

  • lasergelaste bloksegmenten,
  • turbosegmenten en
  • drop-segmenten en is daardoor geschikt voor alle reparatiewerkzaamheden in asfalt, beton en andere bouwmaterialen. Deze betrouwbare diamant doorslijpschijf is inzetbaar op een benzine doorslijpmachine, een voegensnijder van 10 kW en vergelijkbare machines.

Keramische korrel in een diamant doorslijpschijf?

Het klinkt in eerste instantie wat ongebruikelijk maar het is voor de ontwikkelaars bij Klingspor een manier om de standtijd te verlengen en de klant een langere gebruiksduur te bieden. Door de bijzondere fysische eigenschappen zoals een hoge hardheid en een goede binding, zorgt de speciale keramische korrel in de mix voor een hogere stabiliteit en minder slijtage op schurende materialen zoals asfalt. Tegelijkertijd wordt de snijwerking van de diamanten ondersteund. Hiermee is de DT 350 AB de eerste diamant doorslijpschijf die het populaire CEVOLUTION keurmerk ontvangt. CEVOLUTION staat hier, net zoals bij de andere slijpmiddelen in het Klingspor assortiment, voor een aanzienlijke en merkbare verbetering van het product. Producten met het CEVOLUTION logo bevatten keramische slijpkorrel en zijn geoptimaliseerd voor de betreffende toepassing. De doorslijpschijf van de kwaliteitscategorie "Extra" wordt gekenmerkt door het agressieve slijp- en doorslijpkarakter en een lange standtijd. Hierdoor is een optimaal resultaat gedurende de volledige levensduur gewaarborgd. Op grond van de kwaliteitsklasse is deze doorslijpschijf de juiste keuze voor professionele eisen aan doorslijpwerkzaamheden, die niet permanent worden uitgevoerd.

Diamant doorslijpschijf voor een breed toepassingsgebied

Met de toepassingsmogelijkheden voor de bewerking van asfalt, beton en vergelijkbare bouwmaterialen, biedt de diamant doorslijpschijf DT 350 AB Extra CEVOLUTION een breed toepassingsspectrum voor de wegenbouw, civiele techniek en op bouwplaatsen. De schijf is speciaal ontwikkeld voor toepassingen op asfalt en beton.

Arbeidsveiligheid – een belangrijk onderwerp bij het werken met doorslijpschijven

Omdat er met name tijdens werkzaamheden met slijp- en doorslijpschijven een niet te onderschatten gevaar voor ongevallen bestaat, is het van het grootste belang om te letten op de juiste toepassing van de diamant doorslijpschijf. Alle belangrijke informatie – zoals het maximale toerental, de maximale werksnelheid en het toepassingsgebied – zijn op het etiket van de doorslijpschijven vermeld. De toestand van elke doorslijpschijf moet vóór gebruik nauwkeurig worden geïnspecteerd. Uitsluitend bij onbeschadigde en correct opgeslagen doorslijpschijven kan de nodige arbeidsveiligheid worden gewaarborgd.

Dealer zoeken
Wilt u offline kopen of advies ontvangen voor u aankoopt? Onze dealerzoekfunctie toont u de dichtstbijzijnde Klingspor dealer.