Diamant doorslijpschijven

Stap
Material
Machine
Toepassingsgebieden
Productgroep
Diamant doorslijpschijven
Technologie
Diameter/mm
Dikte/mm
Boring/mm
Breedte segmenten/mm
hoogte segmenten/mm
Opname
randuitvoering
Prestatieklasse
type machine

Ontwikkeld in Duitsland - Gefabriceerd in Europe: Klingspor diamant doorslijpschijven

De diamant doorslijpschijven uit het Klingspor assortiment zijn echte high-performance gereedschappen. De diamantschijven uit het gamma van Klingspor bieden de professionele gebruiker het passende doorslijpmiddel met de best mogelijke eigenschappen voor al zijn werkzaamheden. Ze leveren gegarandeerd korte slijptijden met minimale braamvorming. Deze eigenschappen worden gewaardeerd door professionelen in handel, industrie en bouw en zijn gunstig voor doe-het-zelvers omdat ze hen in staat stellen hun individuele projecten te realiseren met een grotere efficiëntie dan ooit tevoren. De diamant doorslijpschijven van Klingspor zijn de beste keuze, omdat ze van elke taak een fluitje van een cent maken - van het doorslijpen van tegels tot beton.

De hardste doorslijpschijven voor alle standaard gereedschappen

De diamant doorslijpschijf biedt de beste snijprestaties. Dit komt omdat diamant extreem hard is en uitzonderlijke slijpprestaties levert, met constant uitstekende resultaten. Het productassortiment van Klingspor bevat diamant doorslijpschijven voor haakse slijpers, benzineslijpmachine en tafelzagen. Bepaalde doorslijpschijven kunnen ook worden gecombineerd met standaard voegensnijders.

Diamant doorslijpschijven van Klingspor slijpen door alle materialen

Wie het productassortiment van Klingspor bekijkt, zal het snel begrijpen: het productassortiment omvat diamant doorslijpschijven en grote diamant doorslijpschijven voor elke behoefte. Met deze hoogwaardige slijpmiddelen kunnen materialen worden doorgeslepen zoals

 • beton,
 • klinkers,
 • Kalkzandsteen,
 • dekvloeren,
 • schurende materialen,
 • graniet,
 • tegels,
 • mortelvoegen,
 • vuurvaste steen,
 • asfalt,
 • vers beton en
 • andere bouwmaterialen

met de grootst mogelijke veiligheid en betrouwbaarheid. En dat in een mum van tijd. Wie voor de diamant doorslijpschijven of de grote diamant doorslijpschijven van Klingspor kiest, geniet van een hoge agressiviteit en een ongeëvenaarde levensduur - om het even welk materiaal ze moeten doorslijpen.

De juiste slijprand kiezen is de sleutel

Eén van de sterke punten van Klingspor's portfolio is zijn ongeëvenaarde variëteit. Klingspor kent de brede waaier van uitdagingen waarmee de gebruiker te maken krijgt in de echte wereld. Daarom biedt Klingspor haar diamant doorslijpschijven en haar grote diamant doorslijpschijven aan met verschillende vertandingen.

Universele toepassingen worden bijvoorbeeld het best beheerst met de standaard vertanding, die een snelle aanvoersnelheid combineert met uitzonderlijke slijpeigenschappen. De turborand is een uitstekende keuze wanneer een soepele werking en bijzonder zuivere snijranden noodzakelijk zijn. Diamant doorslijpschijven met een gesloten rand produceren ook zuivere snijranden en worden aanbevolen voor precisiewerk.

Doorslijpschijven met turbosegmenten combineren de voornoemde voordelen in één product: Ze lopen soepel, produceren zuivere sneden en zijn snel. Bovendien hebben ze een lange levensduur. Doorslijpschijven met korte vertanding onderscheiden zich daarentegen door hun hoge slijpsnelheid en produceren snedes met uitzonderlijk zuivere randen.

Wie zich vooral op een hoge aanvoersnelheid richt, koopt een model met een brede vertanding. Bladen met een korte vertanding daarentegen werken bijzonder soepel. De conische segmenten dragen bij tot deze soepele loop. De uitgebreide keuze wordt compleet gemaakt door de diamant doorslijpschijven met beschermsegmenten. Deze segmenten zorgen samen met de hamersegmenten voor een optimale bescherming van de stalen kern. Schijven met een Detenso kern werken met een efficiënte geluidsreductie. Een golfvormige kern kan de levensduur en de materiaalafname van de schijf nog verbeteren.

Ontwikkeld in Duitsland - Gefabriceerd in Europe

Klingspor blijft de volledige controle houden over alle processen die nodig zijn om hun producten te vervaardigen. Dit vermogen heeft Klingspor de status van 's werelds leidende fabrikant van schuur- en slijpmaterialen opgeleverd. Klingspor's diamant doorslijpschijven worden ontworpen in de onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling van de moederonderneming in Haiger (Duitsland). Voor de ontwikkeling van hun doorslijpschijven, vertrouwt Klingspor op de modernste machines en uitzonderlijk uitgeruste laboratoria. Het personeel in deze faciliteiten werkt elke dag hard om de functionaliteit en veiligheid van de diamant doorslijpschijven naar het volgende niveau te brengen. De productie vindt plaats met behulp van het zeer geavanceerde machinepark van Klingspor's productiefaciliteit in de West-Oekraïense stad Lviv. Nauwgezette controle van alle productdetails garandeert dat alleen diamantschijven van de hoogste kwaliteit de fabriek verlaten.