Boorkronen

Stap
Material
Machine
Toepassingsgebieden
Productgroep
Boorkronen
Diameter/mm
Breedte/mm
Lengte/mm
Schachtdiameter/mm
Boring/mm
Breedte segmenten/mm
hoogte segmenten/mm
Nuttige lengte
Opname
randuitvoering
Prestatieklasse
type machine

Maak gaten in een grote verscheidenheid van materialen met boren en boorkronen gemaakt door Klingspor

De diamantboren en -boorkronen ontworpen door Klingspor zijn betrouwbare gereedschappen gemaakt voor dagelijks gebruik. Klingspor is sinds 1893 actief op de markt en doet elke dag zijn uiterste best om de technologie vooruit te stuwen en nieuwe producten te ontwikkelen die hun klanten enthousiast maken met hun unieke innovatie en efficiëntie. Deze ambitie is ook duidelijk te zien in de diamantboren en gereedschappen die deel uitmaken van de boren set, die ook te vinden is in de productselectie. Met deze producten voorziet Klingspor in de behoeften van zowel professionele gebruikers in handel, industrie en bouw als van gemotiveerde doe-het-zelvers.

Een volledige waaier van toepassingen is gegarandeerd

De producten kunnen worden gebruikt voor het boren van materialen als

  • beton,
  • fijnsteen, en
  • geglazuurde tegels.

Zij dekken dus een breed toepassingsgebied. De Klingspor diamantboren en droogboorkronen, en hun handige sets zijn een ideale keuze voor tegelzetters, steenhouwers en dakdekkers en worden ook gebruikt in de wegenbouw en in de bouw zowel boven als onder de grond.

Zij worden hoofdzakelijk gebruikt in combinatie met boorstandaards, percussieboren en boormachines, alsook met haakse slijpmachines. Ze kunnen dus worden gecombineerd met alle standaard gereedschappen. Voor wie met maximale precisie moet boren, biedt Klingspor een handige boorhulp aan.

Sterke resultaten met boren van Klingspor

Vervangsegmenten - zij het als afzonderlijke segmenten of als ringsegmenten - maken evenzeer deel uit van Klingspor's productgamma als boren met verschillende diameters. Met de focus op verscheidenheid, voorziet Klingspor elke gebruiker van het gereedschap die hen in staat stelt hun taken met de best mogelijke resultaten uit te voeren. Klingspor's boren en boorkronen elimineren problemen die typisch zijn voor bepaalde werkstappen, zoals het kraken of barsten van het werkstuk of het stuiteren van het gereedschap. Gladde boorgaten kunnen op een snelle en betrouwbare manier gerealiseerd worden. In de praktijk biedt deze eigenschap duidelijke voordelen en versnelt ze de werkprocessen.

Diamantboren van Klingspor

Diamantboren onderscheiden zich door hun hoge agressiviteit en lange levensduur. Klingspor biedt deze boren aan als afzonderlijke artikelen of als onderdeel van een handige set, zodat de gebruiker altijd alle belangrijke maten binnen handbereik heeft. Als bijkomend voordeel is de prijs-prestatie verhouding ook goed. Klingspor levert haar hoogwaardige set diamantboren en droogboorkronen in een robuuste aluminium koffer. De boren zijn veilig beschermd tegen stoten en slagen tijdens het transport.